Duurzame kindermeubels Fenna & Florien

Duurzame kindermeubels, hoe werkt dat?

Wist je dat wij zelf onze prachtige kindermeubels produceren? Fenna & Florien is een 100% duurzaam kindermeubel merk uit Nederland en daar zijn wij enorm trots op. Met passie produceren wij houten kindermeubels van hoge kwaliteit in onze eigen werkplaats in Den Hoorn.

Houten kindermeubels

Wij gebruiken spaanplaten van Unilin om de duurzame kindermeubels te kunnen produceren. Het duurzame hout bestaat uit 90% uit houtafval van consumenten. Bij Fenna & Florien denken we niet alleen aan vandaag, maar ook aan de toekomst en zo krijgt dit mooie afvalhout een tweede leven!

Duurzame meubels die meegroeien

Een commode hoeft de kinderkamer niet uit wanneer het kind ouder wordt. Zo kan een commode door middel van een opbouwkast worden omgebouwd tot een kinderkledingkast. Of wat dacht je er van om de commode te gebruiken als tv-meubel en opbergmeubel tegelijk? De stapelbare speelgoedbakken van Fenna & Florien kunnen worden gebruikt als opbergbak voor sportkleding of andere hobbyspullen.

Voorraad kindermeubels

Wist je dat jouw duurzame kindermeubel pas wordt geproduceerd wanneer wij de order hebben ontvangen? Wij hebben geen voorraad of magazijn en werken dus zo efficiënt mogelijk met weinig verspilling. Als er een onderdeel van een kindermeubel beschadigd raakt dan kun je ze heel makkelijk bij ons nabestellen voor een scherpe prijs. Zo hoef je geen geheel nieuw kindermeubel te ontvangen en werken we aan minder verspilling van hout!

Bezorging Fenna & Florien

De duurzame kindermeubels worden afgeleverd met hulp van een professionele partner. Door gebruik te maken van een efficiënte bezorgroute en de leveringen met elkaar te combineren wordt er altijd met een volle bus gereden.

Terug naar blog
1 van 4