Opbergen met speelgoedbakken

Opruimen met speelgoedbakken

Speelgoedbakken als opbergmeubel

Iedere ouder weet het, kinderen betekent automatisch veel spullen. Van verzorgingsproducten tot de kleding, knuffels, knutselspullen, verzamelspullen en speelgoed, héél véél speelgoed! Wat is handiger dan een opbergmeubel waar je voldoende ruimte in hebt om deze spulletjes in op te bergen?

Opbergmeubels van Fenna & Florien

Commodes en kinderkledingkasten zijn ideale opbergmeubels met lekker veel opbergruimte. Zo zal de commode voornamelijk gebruikt worden voor babyspullen zoals billendoekjes, luiers, rompertjes en sokjes. Een kinderkledingkast spreekt eigenlijk al voor zich, maar deze kledingkasten zijn perfecte opbergmeubels voor de baby -en kinderkleding.

Speelgoedbakken zijn de oplossing

De speelgoedbakken van Fenna & Florien zijn mooie bakken die je echt gebruikt als opbergmeubel voor spullen zoals speelgoed en knutselspullen. Het materiaal waarvan deze bakken zijn gemaakt is spaanplaat en berkenhout, dit maakt het erg stevige opbergmeubelen. De opbergbakken zijn verkrijgbaar in de vijf kleuren van Fenna & Florien, waardoor ze goed te combineren zijn met de andere meubels voor in de kinderkamer, maar ook goed in de woonkamer kunnen staan. Wist je dat de speelgoedbakken, ofwel opbergmeubels stapelbaar zijn? Hierdoor kunnen de speelgoedbakken makkelijk worden gestapeld en gecombineerd zonder dat het veel ruimte nodig heeft!

Terug naar blog
1 van 4