Back to school met Fenna & Florien

Back to school met Fenna & Florien

Een vers nieuw schooljaar, een frisse start. Is uw kind al klaar voor het nieuwe schooljaar? De zomervakantie loopt alweer ten einde, dus de pauze snacks kunnen weer worden ingeslagen en de potloden weer geslepen voor de terugkeer naar school. Het ene kind zal er tegenop zien en de ander zal zich verheugen om weer zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes terug te zien.

Kinderbureau Polly

School maakt zich klaar om weer te beginnen en dat gebeurt ook thuis in de kinderkamers. Het nieuwe schooljaar kan beginnen wanneer de kinderkamers worden voorzien met een tof kinderbureau. Kinderbureau Polly is een trendy bureau met berkenhouten poten speciaal voor kinderen met een keuze uit prachtige kleuren. Benieuwd of deze kleur kinderbureau past in de kinderkamer? Bestel een gratis kleurstaal of neem contact op met ons en laat ons weten welke kleur kinderbureau u graag wenst. Daarnaast is het kinderbureau een perfecte combinatie met kinderstoel Polly!

Een kinderkamer met een fijne studieplek

Het is goed voor een kind om een vaste “werkplek” te hebben om het schoolwerk te kunnen maken. Creëer een mooi hoekje in de (slaap)kamer met kinderbureau Polly waar uw kind rustig huiswerk kan maken, kan knutselen of spelen. Vanaf nu blijft de eettafel schoon, héél fijn! Daarnaast kan het houten kinderbureau ook perfect gebruikt worden om de schoolbenodigdheden en andere spulletjes op te bergen in het opbergvak. Het opbergvak is zelfs van beide kanten te gebruiken. Zeg maar dag tegen alle losse papieren, pennen en kleurpotloden!

Bye Bye zomervakantie, succes met de eerste schooldagen!

Back to school - fenna & florien

Terug naar blog
1 van 4