Meubels die meegroeien

Bij het maken van onze meubels gebruiken we zoveel mogelijk materialen die duurzaam en recyclebaar zijn. We ontwerpen onze meubelstukken waar mogelijk modulair, zodat ze met de kinderen kunnen meegroeien. Zo misstaat de commode op de tienerkamer niet als tv-meubel en is het een handig opbergmeubel in de studeerkamer. Onze multifunctionele speelgoedbakken veranderen met het opgroeien van je kinderen in een lectuurbak of een praktische opbergbak voor sportkleding.

Eenvoudig onderdelen nabestellen

Door bewust te kiezen voor kwaliteits-materialen en duurzaam hout, zorgen wij dat de kindermeubels van Fenna & Florien een leven lang meegaan. Raakt er een plank of onderdeel beschadigd? Dan kun je ze heel gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij ons nabestellen. Zo genieten jij en je kind weer snel van het meubelstuk en werken we samen aan minder verspilling.

 • We gebruiken bij Fenna en Florien duurzaam geproduceerd hout voor onze kindermeubels

  Duurzaam hout

  Voor al onze meubels gebruiken wij duurzaam hout van Unilin. Hun spaanplaten bestaan voor 90% uit houtafval van consumenten. Via
  Fenna & Florien krijgt dit afvalhout een mooi tweede leven bij jou thuis.

 • We hebben bij Fenna en Florien geen voorraden. Alles wordt op maat gemaakt. Wel zo duurzaam.

  Geen voorraad

  Fenna & Florien maakt alleen meubels op bestelling en heeft geen voorraad of magazijn. We gaan pas produceren als iets is verkocht en combineren de orders. Zo werken we efficiënt en met weinig verspilling.

 • We bezorgen en monteren alle kindermeubels zonder meerprijs.

  Efficiënte bezorging

  Het afleveren van onze meubels doen we met de hulp van een professionele partner. Door leveringen te combineren en de bezorgroutes zorgvuldig en efficiënt in te plannen, rijden we altijd met een volle bus.