Het verhaal van vader en oprichter Ton

Ton: “Als vader van twee jonge dochters merkte ik hoe lastig het is om mooie, kwalitatieve en functionele kindermeubels te kunnen vinden. Hoe logisch is het dan om als mede-eigenaar van een meubelmakerij zelf kindermeubels te gaan maken? 

Met ons eigen enthousiaste team van ontwerpers en e-commerce specialisten, onder wie veel jonge ouders, creëerden we vervolgens een complete kindermeubellijn. Ons avontuur kon beginnen!”

Duurzaam, levensbestendig en eigengemaakt

Met Fenna & Florien richten we ons op de markt van kindermeubelen gemaakt van ‘gezonde’ en recyclebare materialen en duurzaam hout van hoge kwaliteit. Door meubels te ontwerpen die met de kinderen meegroeien, denken we ook aan de toekomst van onze kinderen én aan de kinderen van onze kinderen.

We streven naar zo min mogelijk verspilling en stimuleren het retoursturen van kapotte en het nabestellen van nieuwe onderdelen.

Met ❤ gemaakt in Nederland

Alle meubels van Fenna & Florien vervaardigen we in onze eigen, moderne meubelfabriek in het Zuid-Hollandse Den Hoorn. Onze ontwerpers en meubelmakers garanderen originaliteit en kwaliteit. Een computergestuurde CNC-machine zaagt al het hout razendsnel op de gewenste maat. Hierdoor kunnen we ook gemakkelijk maatwerk leveren. Zo zorgen we dat de kindermeubels van Fenna & Florien een leven lang meegaan.