Verzenden & Retourneren

Verzenden en bezorgen

Bezorging en Leveringstijd

  • Wij zorgen dat je jouw aankoop binnen vier weken in huis hebt. Mochten we door omstandigheden langer nodig hebben voor de productie van je meubel, dan laten we dit zo snel mogelijk weten.
  • Bestellingen worden altijd bij je thuis afgeleverd en gemonteerd door een professional, met uitzondering van de kinderstoel en de speelbakken. Zij stellen op dat moment ook de lades en kastdeuren perfect voor je af. Samen met jou controleren ze of je bestelling compleet en onbeschadigd is, of alles goed werkt en of alles naar wens is.

Retourneren 

Herroepingstermijn

Voldoet het meubelstuk niet aan je verwachting? Je hebt het recht om de overeenkomst binnen een termijn van dertig dagen zonder opgave van redenen te herroepen. Die herroepingstermijn eindigt dertig dagen na de dag waarop je het meubel fysiek in bezit hebt gekregen. Let op: op maat gemaakte meubels kun je niet retourneren

Retour doorgeven

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk, per post of via e-mail) laten weten dat je de overeenkomst herroept en een meubelstuk wilt retourneren. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op via info@fenna-florien.nl.

Retour ophalen

Als je de herroeping op de juiste manier hebt doorgegeven, laten we de meubels bij jou thuis ophalen. De directe kosten van het terughalen van de meubels komen voor jouw rekening. Zijn de meubels in waarde verminderd doordat je ze hebt gebruikt op een manier die verdergaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking ervan vast te stellen, dan ben jij aansprakelijk voor die waardevermindering.

Terugbetaling

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je van ons direct en niet later dan veertien dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, alle betalingen terug die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief de leverings- en montagekosten.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij je oorspronkelijke betaaltransactie hebt gedaan, tenzij je uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere betaalmethode. Voor zo’n terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen met de terugbetaling wachten tot we de meubels weer in ons bezit hebben.