Ga voor een complete inrichting met een babykamer set

Ga voor een complete inrichting met een babykamer set

Een kindje op komst? Wat geweldig, gefeliciteerd! Er komen nu allerlei zaken op je af om te regelen voordat hij of zij überhaupt geboren is. Één van deze punten is natuurlijk het inrichten van de babykamer. Heb je van tevoren al inspiratie opgedaan en weet je precies welke meubels of soort babykamer set je wilt hebben? Dan kan het echte shoppen voor de babykamer beginnen!

Babykamer keuze stress?

De één vindt het geweldig om verschillende soorten kindermeubels te combineren. De ander vindt het toch best lastig om een babykamer in te richten. Gelukkig zijn de kindermeubels van Fenna & Florien allemaal met elkaar te combineren, waardoor je een prachtige babykamer set creëert. Het assortiment kindermeubelen waaruit je een babykamer set kunt samenstellen hebben wij hieronder opgesomd:

Een persoonlijke babykamer set

Geef de babykamer set een persoonlijk tintje! Voor een kleine meerprijs kunnen de kindermeubels worden voorzien van (bijvoorbeeld) zijn of haar initialen. De grootte, lettertype en de plaatsing van de tekst mag je zelf bepalen. Bij het bestellen van een babykamer set selecteer je ‘Naam op product’ en dan nemen wij contact met je op om jouw precieze wensen te bespreken!

Terug naar blog
1 van 4