Het perfecte kinderbureau!

Het perfecte kinderbureau!

Het nieuwe schooljaar kan beginnen

Nieuw bij Fenna & Florien: een ideaal kinderbureau! Aan het prachtige houten bureau Polly kan uw kind heerlijk tekenen, bouwen en spelen. Bovendien beschikt het bureau voor kinderen ook over een opbergvak, waardoor alles netjes blijft in de kinderkamer (althans dat hopen we dan). Benieuwd naar wat dit nieuwe kinderbureau van Fenna & Florien te bieden heeft? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.

Kinderbureau Polly in de kinderkamer

Een bureau voor kinderen is een ideale plek in de kinderkamer of speelkamer, hier kan uw kind zich helemaal uitleven. Wilt u dat het kinderbureau past bij de rest van de kinderkamer? Geen probleem, want dit houten bureau is er in verschillende hippe kleuren. Benieuwd of de kleuren passen in de kinderkamer of wilt u de rest van het meubilair goed afstemmen? Dan is het mogelijk om bij ons vrijblijvend gratis kleurstalen aan te schaffen. Wij maken het u graag gemakkelijk om uw kamer zo goed mogelijk in te kunnen richten met favorieten kleuren. Toch liever een eigen kleur wens? Fenna & Florien kan vrijwel in alle gewenste kleuren meubels maken, bericht ons voor de mogelijkheden!

Hoe zet u het houten bureau in elkaar?

Kinderbureau Polly van Fenna & Florien zet u gemakkelijk in elkaar. Het bureau voor kinderen bestaat uit 3 onderdelen die u binnen een mum van tijd in elkaar heeft gezet. Het bureau met opbergvak wordt geleverd met het bureaublad en de poten aan de zijkanten. Het is slechts een kwestie van de poten aan het blad bevestigen en klaar is Kees! Wist u dat wij ook een bijpassend kinderstoeltje hebben?

Meer kindermeubels van Fenna & Florien

Fenna & Florien is duurzaam, tijdloos en uniek ingericht voor kinderkamers. De kindermeubels zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout. Alle meubels worden in Nederland gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse trendy kleuren, waaronder de kleurrijke meubels als Oker, Mokka, Khaki, Zand, Roze, Groen, Blauw, en Karamel. Daarnaast zijn de kindermeubelen voorzien van leren en houten details, waardoor het een tijdloos en strak design heeft.

 

kinderbureau Fenna & Florien

 

Terug naar blog
1 van 4