Hoe richt je een kleine kinderkamer in?

Hoe richt je een kleine kinderkamer in?

Er is een grote kans dat de kinderkamer kleiner wordt naarmate uw kind gaat groeien. Grote kans dat de kindermeubelen niet meer gaan passen in de kamer, want ook de kleding gaat groter worden. Maar wat nu? We leggen u graag uit wat de kinderkamermeubels van Fenna & Florien voor u kunnen betekenen.

Mijn kind wordt groter, maar de kledingkasten kleiner

De tijd van groeien hoort er ook bij, maar wat nu. We hebben kindermeubelen die duurzaam zijn. Onze kinderkamermeubels komen ook van Nederlandse grond. Daardoor hebben we de mogelijkheid om de kindermeubels op je verzoek aan te passen. Heeft u specifieke formaten dan kunnen we in onze moderne meubelfabriek de computergestuurde machines eenvoudig andere afmetingen laten uitzagen. De maten die geschikt zijn voor de kinderkamer.

Andere specifieke wensen

Je kunt de meubels ook persoonlijker laten maken. Voor een kleine meerprijs is er een mogelijkheid om de meubels van Fenna & Florien te laten personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van het kind. Er is een eigen keuze uit lettertype, de grootte van de letters en de plaats waar de tekst komt. Wanneer er wensen zijn voor de kledingkast, kunt u ons altijd bereiken of mailen met de opties. We geven hier een paar voorbeelden; laatje aan de andere kant, variatie in de kleuren of zelfs de kledingkast kleiner. Het kan allemaal.

Gepersonaliseerd kindermeubel cadeau geven?

We hebben van Fenna & Florien bedden, commodes, kledingkasten en speelgoedbakken die gepersonaliseerd kunnen worden. We hebben ook een optie om de kinderstoel Polly en kinderbureau Polly te personaliseren. Het kind gaat van de kinderstoel dagelijks gebruik van maken. We zijn ervan overtuigd dat de kinderstoel met gepersonaliseerde rugleuning en zitplek een perfect, uniek cadeau gaat zijn. U kunt dan een PDF aanleveren aan ons en dan gaan we de tekst/ afbeelding verwerken in de kinderstoel.

Terug naar blog
1 van 4