Inspiratie voor een werkplek op de kinderkamer

Inspiratie voor een werkplek op de kinderkamer

Het is een regenachtige dag en helaas zijn alle buitenactiviteiten weggevallen. Uw kind tekent met een doordrukkende stift aan de keukentafel. Dat zou je graag willen voorkomen. Daarbij hebben wij een oplossing voor op de kinderkamer, namelijk een werkplek. Hoe ziet dat dan eruit? Dat vertellen wij verder in deze blog.

Een werkplek op de kinderkamer

Maak van de kinderkamer een werkplek, zo doe je dat met Fenna & Florien. Wij hebben een comfortabel kinderbureau polly met een opbergvak die van beide kanten open is. Waarom is dit nu een kinderbureau die u zoekt? Het is een kwestie van de poten met het blad bevestigen en dan staat het kinderbureau in een mum van tijd klaar. Zo heeft het kind een eigen plek waar die zich kan uitleven om te kleuren, bouwen en spelen in de kinderkamer.

Waarom is een kinderbureau op de kinderkamer belangrijk?

Aangezien kinderen zich nog steeds ontwikkelen, is het belangrijk om te zorgen dat ze voldoende speelgoed hebben op hun kamer. Op deze manier kunnen ze nieuwe uitdagingen blijven vinden en zichzelf verder ontwikkelen. Wanneer er een eigen bureau op de kinderkamer wordt geplaatst, opent er een wereld voor hen. Ze kunnen ontdekken wat ze op hun bureau kunnen doen en wat past daar beter bij dan een comfortabele kinderstoel, zoals de kinderstoel Polly.

Meer van Fenna & Florien kindermeubels

Meer inspiratie opdoen in de kinderkamer? De diverse meubels die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld bedden, commodes, kledingkasten en speelgoedbakken. Wij hebben kindermeubels die in Nederland worden gemaakt. Als u er niet aan uit komt, is het mogelijk om de gratis kleurstalen te verkrijgen. Zo wordt het design van de kinderkamer een geheel.

Terug naar blog
1 van 4