Een kat of hondensnoetje op de speelgoedbak, dit wil je!

Een kat of hondensnoetje op de speelgoedbak, dit wil je!

Een kat of hondensnoetje op de speelgoedbak!

Slingeren bij jou thuis ook alle speeltjes door het huis? Een speelgoedbak kan de oplossing zijn om van jouw rommelige huis een opgeruimd huis te maken. Het is daarbij natuurlijk fijn als jouw kleintje het speelgoed zelf willen opruimen. Dit kan met een van de gezellige opbergbakken met kat of hondensnoetje van Fenna & Florien. Wil jij weten wat de beste speelgoedbak is? Lees snel verder!

Een speelgoedbak met kat of hondensnoetje

Speelgoedbakken zijn naast functioneel ook een mooie aanvulling op het interieur. De opbergbakken van Fenna & Florien zijn robuust en modern en passen daarom in ieders interieur. We hebben drie modellen speelgoedbakken, namelijk Pepper, Polly en Puck. De speelgoedbakken zijn in 7 kleuren beschikbaar. Weet jij niet welke kleur je het mooist vindt? Kies dan eerst voor een gratis kleurstaal. Wat de opbergbakken van Fenna & Florien bijzonder maakt, is dat je kunt kiezen voor een dieren snoetje op de bak. Laat jouw kleintje kiezen uit het hondensnoetje en het kattensnoetje. Als jouw kleintje de bak mooi vindt, is de kans groot dat ze het speelgoed zelf in en uit de bak willen doen. Ideaal dus!

Duurzame en gepersonaliseerde opbergbakken

Iedereen weet dat kinderen niet zo voorzichtig om kunnen gaan met voorwerpen. Het is daarom extra fijn als de speelgoedbakken lang mee gaan. De opbergbakken van Fenna & Florien zijn gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen en gaan daarmee erg lang mee. Ook kun je de speelgoedbakken personaliseren door de naam van je kindje in de bak te laten frezen. Dat maakt het natuurlijk extra speciaal!

Speelgoedbak voor extra opbergruimte

Voor je het weet heeft je kleintje tientallen stukken speelgoed. Dan is het natuurlijk handig als er wat extra opbergruimte is voor alles. Niet alleen een speelgoedbak kan dan uitkomst bieden. Bij Fenna & Florien hebben we naast speelgoedbakken ook commodes en kledingkasten die veel opbergruimte bieden. En je onze nieuwe kindermeubel al gespot? Het kinderstoeltje Polly is perfect om te combineren met het kinderbureau. Net zoals het snoetje op de speelgoedbakken, kun je er voor kiezen om dit kinderstoeltje / geboortestoeltje te personaliseren door een naam en/of geboortekaartje er in te laten frezen!

kinderspeelgoedbak - opbergbak
Terug naar blog
1 van 4