kinderkamer trend 2022 - aardste tinten - fenna & florien blog

Kinderkamer trends 2022

Denkt u eraan om de kinderkamer of speelkamer een room make-over te geven? Of misschien is wordt dit wel de eerste kinderkamer die u gaat inrichten, leuk! Maar wat wordt nou het thema van de kinderkamer, welke kleuren passen perfect bij dit thema en uiteraard: ‘Welke kindermeubels gaan we erin zetten?’

Trends 2022

Steeds vaker zien we het gebruik van behang terugkomen, zo creëer u met één print op de muur al gelijk een jungle kinderkamer of bijvoorbeeld een kinderkamer met een warm Mediterraanse sfeer. Ook zien we het rotan-materiaal erg veel voorbij komen in de aankleding van de kinderkamer, denk dan aan een rotan lamp of een rotan spiegel. Doordat rotan een natuurlijk materiaal is en in het naturel en zwart verkrijgbaar zijn, is het perfect voor zowel een jongen als meisjes kinderkamer.

Natuurlijke, duurzame kindermeubels

Alle kindermeubelen van Fenna & Florien zijn gemaakt van prachtig berkenhout, wat erg goed past bij de kinderkamer trends van 2022. Een natuurlijke en strakke uitstraling staan bij vele bovenaan op het lijstje. In het assortiment kindermeubels van Fenna & Florien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kan er gekozen worden voor de “standaard” tinten wit, grijs, groen, blauw en roze kindermeubels, maar wij gaan ook mee met de laatste trends! De prachtige aardse tinten oker, mokka, khaki, karamel en zand zijn per 2022 aan ons assortiment kindermeubelen toegevoegd.

Kleurrijke kinderkamer

Durf gerust te combineren! Zo staan de aardse tinten kindermeubelen prachtig samen met groene kindermeubelen. Wanneer u liever een rustige kinderkamer look wilt creëren, krijgt u met zandkleurige kindermeubelen in combinatie met een wit kindermeubel een erg strak resultaat.

Krijgt u al zin om de kinderkamer helemaal in de trend van nu te stylen, maar heeft u toch liever een voorkeur voor een andere kleur kindermeubel dan wij in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om u te helpen met de juiste kleur kindermeubel!

kleurstaal fenna & florien - aardse tinten kinderkamer - gratis kleurstaal aanvragen
Terug naar blog
1 van 4