Kindermeubels met kleur!

Kindermeubels met kleur!

Niets leukers dan een kinderkamer rijk gevuld met prachtige kindermeubels met de mooiste kleuren. Bij Fenna & Florien hebben we prachtige kindermeubels in veel verschillende kleuren. Mis je een kleur? Neem contact met ons op en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen! We hebben verschillende kleuren die terug te zijn in al onze meubels, of dit nu de houten kinderbedden zijn, commodes, kledingkasten of speelgoedbakken, het kan allemaal. Maar hoe stijl je kindermeubels met kleur? En hoe geef je toch een kamer met kleur een rustige uitstraling? In deze blog nemen we je graag mee in de mogelijkheden van kleur in de kinderkamer aan de hand van meubels.

Babykamer met kleur

Er zijn ontzettend veel leuke babykamers waar veel inspiratie uit te halen is, maar hoe richt je dan zelf je babykamer zo leuk mogelijk in met kleur? Het is fijn om een subtiele kleur te hebben op de muren van je babykamer, dit is zo omdat kinderen hier daadwerkelijk rustig van worden. Daarnaast wordt het daarom ook afgeraden om echt veel felle kleuren te gebruiken in de kinderkamer. De kindermeubels van Fenna & Florien hebben allemaal rustige, maar toch diepe kleuren. Hierdoor vallen ze wel op, maar zijn ze niet te veel voor in de kamer. Stijl de kinderkamer af met rustige elementen en je hebt een perfect gebalanceerde kinderkamer.

Kleur op de muur in de kinderkamer?

We benoemden het net al even, maar wat voor kleur moet er op de muur als de kindermeubels kleur hebben? Een rustig effen kleur is fijn voor het kindje en daarnaast ook tijdloos. Wil je de kinderkamer toch nog wat meer pit geven op de muren? Dan zijn er talloze verschillende muurstickers die erg leuk zijn maar ook accessoires als lampjes en plankjes voor aan de muur. Een lamp en plankje zijn leuke sfeer elementen maar natuurlijk ook erg praktisch.

Hout en kleur kindermeubels

Een mooi element in de kinderkamer die elegantie en rust uitstraalt, is hout. Dit moet natuurlijk wel bewerkt hout zijn dat absoluut geen gevaar moet zijn voor het kind. De meubels van Fenna & Florien hebben prachtige houten elementen die mooi afsteken tegen de kleuren. Hierdoor zien de meubels er strak uit maar nog steeds erg gezellig. Hout kan ook mooi terugkomen in de accessoires van de kinderkamer zoals plankjes voor aan de muur, fotolijstjes van hout of een leuke speelgoedbak.

Kindermeubels met kleur bestellen

Elke kinderkamer heeft kleur nodig en met kleurrijke kindermeubels komt dit helemaal goed! Kindermeubels met kleur brengen leven in een gezellige kinderkamer en zijn perfect te stijlen met veel andere elementen. Bekijk het assortiment kleurrijke kindermeubels van Fenna & Florien. We kunnen bijna alle kleuren leveren, dus mocht je graag een andere kleur willen neem dan contact met ons op en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Wil je de kleuren graag eerst in het echt zien? Bestel dan gratis jouw kleurstalen.

Terug naar blog
1 van 4