Kleurinspiratie kinderkamer

Kleur in het kinderinterieur!

Ben je bezig met het interieur voor de kinderkamer, maar loop je even vast? Wij helpen je graag met wat kinderkamer inspiratie. Gekleurde muren, één gekleurde muur, weinig tot geen kleur op de muren en daarom juist kindermeubels met kleur?

Kleur inspiratie van Fenna & Florien

Voor de juiste kleurkeuze in de kinderkamer is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de ruimte en ligging van de kinderkamer. Schijnt er bijvoorbeeld zon in de kinderkamer of is het juist erg donker? Dit kan een bepalende factor zijn in de kleurkeuze, omdat de kleur dan anders uit kan pakken.

Gratis kleursamples?

Een kinderkamer met witte kindermeubels of gekleurde kindermeubels. De vijf verschillende kleuren waaruit je bij Fenna & Florien kunt kiezen zijn witte meubels, grijze meubels, groene meubels, blauwe meubels en roze meubels. Het is ook super leuk om verschillende kleuren kindermeubels met elkaar te combineren. Durf jij een groen kinderbed naast een blauwe kinderkledingkast te zetten?

Wanneer je graag kindermeubels van Fenna & Florien wilt bestellen, maar geen flauw idee hebt welke kleur je moet kiezen, vraag dan vrijblijvend gratis kleurstalen aan! Kleursamples helpen je een handje om de juiste keuze van kindermeubel te kiezen.

Terug naar blog
1 van 4