Meet Pepper, Polly en Puck van Fenna & Florien

Meet Pepper, Polly en Puck van Fenna & Florien

De kindermeubels van Fenna & Florien zijn duurzaam, kwalitatief en super trendy voor in de kinderkamer. Bij Fenna & Florien zijn er verschillende series, met leuke namen. In deze blog gaan we het hebben over de Pepper, Polly en Puck serie van Fenna & Florien. Zo kunt u een volledig matchend meubilair aanschaffen voor de kinderkamer.

Pepper Collectie

De Pepper collectie heeft een hip, tijdloos design en zal prachtig staan in de kinderkamer. De Pepper meubelcollectie is te herkennen aan de berkenhouten elementen en leren details. Zo vindt u in deze collectie onder andere een commode met berkenhouten blad en leren handvaten of een speelgoedbak met leren handvaten.

Polly Collectie

Bij Fenna & Florien kunt u ook de Polly collectie vinden. Deze collectie heeft mooie berkenhouten details. Het bed 'Polly' is bijvoorbeeld voorzien van berkenhouten poten en de commode en kledingkast Polly van berkenhouten knopjes. Zo komt dit in de hele Polly collectie terug en kun je dit dus mooi laten matchen in de kinderkamer.

Puck Collectie

Ook benieuwd naar de Puck collectie? Deze collectie bevat strakke berkenhouten lijnen wat en berkenhouten details. Het lijkt een beetje op de Polly collectie, maar bij de Puck collectie is het berkenhout net wat anders verwerkt. De Puck collectie geeft namelijk een frisse, robuuste look.

De kleurrijke, duurzame meubels van Fenna & Florien

De kindermeubels uit de Pepper, Polly en Puck collectie zijn te verkrijgen in allerlei hippe kleuren geselecteerd door Fenna & Florien. Zo kunt u kiezen voor trendy aardetinten, zoals Oker, Mokka, Khaki, Zand en Karamel. Ook zijn er nog andere hippe kleuren beschikbaar, zoals poederroze, legergroen en blauw bijvoorbeeld. Wilt u weten of de kleuren goed zullen passen in de kinderkamer? Dan kunt u via de site gratis kleurstalen bestellen om zo zeker te weten dat de kleur van het kindermeubilair goed zal passen.

Terug naar blog
1 van 4