opbergmogelijkheden kinderkamer

Opbergmogelijkheden kinderkamer

Als ouder is het belangrijk om de kamer van je kind georganiseerd en opgeruimd te houden. Een manier om dit te bereiken is door opbergoplossingen in hun slaapkamer op te nemen. In dit artikel bespreken we enkele opbergmogelijkheden voor de kamer van je kind, waaronder commodes, kleerkasten en speelgoedbakken.

Commodes

Een dressoir of commode is een populaire keuze voor het opbergen van kleding in een kinderkamer. Maar daarnaast zijn commodes ook heel handig om andere producten als verzorgingsproducten of accessoires in op te bergen. Houd bij het kiezen van een commode rekening met de maat en stijl. Een hogere ladekast met meer lades kan ideaal zijn als je weinig vloeroppervlak hebt, maar wel voldoende opbergruimte nodig hebt. Zoek naar dressoirs met gladde oppervlakken om verwondingen of ongelukken te voorkomen. De commodes van Fenna & Florien zijn dankzij het strakke design echte eyecatchers voor in elke kinderkamer en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met deurtjes of juist met lades. 

Kledingkasten

Een kledingkast of kast is een andere optie voor het opbergen van kleding en accessoires. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen om te passen bij de inrichting van uw kinderkamer. Heb je toevallig al een commode van Fenna & Florien? Dan kan je deze ombouwen naar een kledingkast! Onze opbouwkast is hiervoor het perfecte onderdeel. 

Sommige kledingkasten hebben ook extra functies, zoals ingebouwde planken of hangstangen. Heb je liever een kinderkledingkast die wat smaller is, een andere indeling heeft of een kinderkledingkast met extra lade? Dat kan! Fenna & Florien biedt meubels op maat, waardoor je precies een kledingkast aangepast op jouw wensen krijgt. 

Speelgoedbakken

Kinderkamers kunnen snel overspoeld worden met speelgoed, dus speelgoedbakken zijn een must have. De opbergbakken zijn gemaakt van een stevig materiaal waardoor de opbergbakken tegen een stootje kunnen. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Stapelbare speelgoedbakken zijn ook een populaire keuze om ruimte te besparen. Als je een kleine kamer hebt, overweeg dan een speelgoedbak met wieltjes om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

Houd bij het inrichten van de kamer van uw kind rekening met hun leeftijd en capaciteiten. Zorg ervoor dat opbergoplossingen binnen handbereik en gebruiksvriendelijk zijn. Het labelen van speelgoedbakken en ladekasten kan uw kind ook helpen om zijn kamer opgeruimd en georganiseerd te houden. Met een beetje planning en creativiteit kun je de kamer van je kind omtoveren tot een rommelvrije en georganiseerde ruimte.

Terug naar blog
1 van 4