Van commode tot kinderkledingkast

Van commode tot kinderkledingkast

De opbouwkast is de duurzame oplossing!

De commode wordt overbodig wanneer jouw kindje zindelijk is geworden. Meestal is dit tussen de 3 a 4 jaar, want als ze naar de basisschool gaan is het wel handig dat ze zelfstandig naar de wc kunnen. Op het punt dat de commode uit de babykamer gaat, wordt het tijd voor een peuterkamer!

Wanneer je dacht dat de commodes Polly en Pepper overbodig gaan worden, dat is onjuist! Wij van Fenna & Florien staan voor duurzaamheid en zien een prachtige manier om extra duurzaam om te gaan met de houten kindermeubels. Commode Polly en Pepper kunnen worden omgebouwd tot een kast. Nu horen wij jullie al denken: maar hoe maak je van een commode een kledingkast? Opbouwkast Pepper en opbouwkast Polly kunnen worden bevestigd op de commodes, waardoor je een ruime kinderkleding kast creëert.

De combinatie van commode en opbouwkasten bieden volop ruimte voor het opbergen van kinderkleren. Beide kasten beschikken over twee legplanken, een roede om de kleding op te hangen en een softclose-systeem waardoor de kastdeuren zachtjes dichtvallen. Wil je graag berkenhouten handgrepen of leren handgrepen? Dit is per opbouwkast verschillend. De commode wordt tot kinderklerenkast omgebouwd door de twee professionele monteurs die de opbouwkast aan huis komen leveren.

Terug naar blog
1 van 4