Wat is een leuk bed voor kinderen?

Wat is een leuk bed voor kinderen?

Zoeken naar het type bed dat past bij u kind is geen gemakkelijke zoektocht. De ene is van staal en de andere van hout, maar wat is nu een ‘leuk bed’? Dat is natuurlijk afhankelijk van uw smaak en wensen. De kinderbedden van tegenwoordig hebben veel leuke kleuren. Ook hebben sommige kasten thema’s eraan gekoppeld om zo voor de kinderen een comfortabele, maar wel een fijne slaapomgeving creëren.

Welke mogelijkheden zijn er voor een kinderbed

Wij hebben bij Fenna & Florien gekozen voor een paar standaard formaten en kleuren. Als u er toch nog niet uitkomt met de kleur kan u altijd een gratis kleurenstalen bestellen om zo de juiste kleur in de kamer te krijgen. We hebben 3 verschillende opties voor een kinderbed.

Kinderbed Pepper

Komt met een matrasmaat van 200 x 90. Er is een keuze uit verschillende kleuren en daarmee stem je het kinderbed Pepper precies af met de inrichting van je kinderkamer. Daarbij kan je ook afstemmen met de commode, speelgoedbak en de kledingkast uit de Pepper reeks van Fenna & Florien.

Kinderbed Polly

Komt met een matrasmaat van 200 x 90. Er is een keuze uit verschillende kleuren en daarmee stem je het kinderbed Polly precies af met de inrichting van je kinderkamer. Daarbij kan je ook afstemmen met de commode, speelgoedbak en de kledingkast uit de Polly reeks van Fenna & Florien.

Kinderbed Puck

Komt met een matrasmaat van 200 x 90. Er is een keuze uit verschillende kleuren en daarmee stem je het kinderbed Puck precies af met de inrichting van je kinderkamer. Daarbij kan je ook afstemmen met de commode, speelgoedbak en de kledingkast uit de Puck reeks van Fenna & Florien.

Verzendingen van Fenna & Florien

Het kinderbed van Fenna & Florien is makkelijk te bestellen. De kinderbedden van Polly en Pepper hebben een multifunctionele opberglades. Dankzij de stevige bokwielen die eronder zitten (wielen die alleen heen en weer kunnen rollen) zijn deze lades gemakkelijk in- en uitschuiven zonder krassen op de vloer. Ook wordt de lattenbodem meegeleverd. Ons koudschuimmatras is los verkrijgbaar in onze shop. Levertijd van de meubels is 4 tot 6 weken.

Terug naar blog
1 van 4