Personaliseer je meubel met de naam van het kind

Maak je meubel persoonlijk! Voor een kleine meerprijs kunnen wij je meubels personaliseren met bijvoorbeeld de naam van het kind. Je kiest zelf het lettertype, de grootte van de letters en de plaats waar de tekst moet komen. 

Bij het maken van je meubel frezen wij de letters met een puntfrees in de toplaag van het hout. Voordeel van deze techniek is dat de naam blijvend mooi op je meubel blijft staan. Dit maakt de meubels van Fenna & Florien heel geschikt als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Ben je al bekend met het kinderstoeltje wat super leuk is als geboortestoel?

Elke wens is bespreekbaar

Ben je bijvoorbeeld wat langer en vind je het prettig als de commode iets hoger is? Heb je liever een extra kastje in plaats van lades in commode Polly, of andersom? Zou je kledingkast Pepper graag anders ingedeeld zien? Of wil je variëren met de kleur van de lades onder je peuter- of kinderbed? Laat het ons gerust weten.
Iedere wens is bespreekbaar!

Mail ons je wensen

Stuur je wensen voor een meubel op maat in een e-mail naar info@fenna-florien.nl. Je ontvangt van ons binnen vijf werkdagen een vrijblijvend voorstel met een tekening, de meerprijs en de verwachte levertijd. Als het nodig is, nemen we contact met je op om te overleggen. Samen realiseren we jouw droommeubel! Let op: op maat gemaakte meubels kun je niet retourneren.

Zo werkt personaliseren

Selecteer bij het bestellen van je meubel eenvoudig de optie ‘Naam op product’. Wij nemen dan via de mail of telefoon contact met je op om de naam, de plek, de grootte en het lettertype af te stemmen en gaan voor je aan de slag.