kindermeubels op maat

Creëer jouw droommeubel

Houten kindermeubels op maat

Een houten kindermeubel dat perfect past bij jouw wensen? Geen probleem! Wanneer je de specifieke wensen voor een houten kindermeubel niet terugvindt in het standaard assortiment van Fenna & Florien kun je dit bij ons aangeven. Omdat wij de houten kindermeubels zelf ontwerpen en produceren, kunnen we ze gemakkelijk aan jouw verzoek aanpassen. De computergestuurde machines in onze meubelfabriek kunnen eenvoudig andere meubels op maat uitzagen, zodat het droommeubel gemakkelijk kan worden gecreëerd!

Een meubel op maat laten maken bij Fenna & Florien, zodat de kinderkamer kan worden voorzien van meubels hoe jij het in je gedachte hebt. Op zoek naar een kinderbed op maat, omdat jouw kindje wat langer is of wil je graag variëren met de kleur van de lades onder je peuter- of kinderbed? Voor houten kindermeubel op maat bestaan genoeg verschillende mogelijkheden. Ook de andere houten kindermeubels kunnen op maat worden gemaakt. Ben je zelf bijvoorbeeld wat langer en vind je het prettig als de commode wat hoger is? Of heb je liever een extra kastje in plaats van lades in de commode? Deze varianten van kindermeubels op maat kunnen allemaal worden geregeld!

Na het sturen van een email voor een kindermeubel op maat ontvang je van ons binnen vijf werkdagen een vrijblijvend voorstel met een tekening, de meerprijs en de verwachte levertijd. Als het nodig is, nemen we contact met je op om te overleggen. Samen realiseren we jouw droommeubel! (Onthoud wel dat op meubels op maat niet kunnen worden geretourneerd).

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Onze collectie