NIEUW! | Geef een geboortestoeltje cadeau

NIEUW! | Geef een geboortestoeltje cadeau

WAUW! Fenna & Florien breid het assortiment duurzame kindermeubelen uit met een prachtig kinderstoeltje. Een kinderstoel dat zeer geschikt is als een geboortestoeltje, bent u al bekend met een geboortestoel? Een geboortestoeltje is een perfect gepersonaliseerd geboorte cadeau voor wanneer u op zoek bent naar een speciaal en uniek kraam cadeau. De geboortestoeltjes van Fenna & Florien zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, wij vertellen u er meer over in deze blog!

Waarom een geboortestoeltje?

Het geboortestoeltje van Fenna & Florien is een houten stoeltje met rugleuning dat verkrijgbaar is in de kleuren roze, blauw, groen of wit. U kunt kiezen voor een blanco stoeltje met alleen kleur, maar u kunt ook kiezen voor een geboortestoeltje met naam of een geboortestoeltje met geboortekaartje (de meest gekozen keuze). De voorkant van de rugleuning, (de achterkant?) en het zitvlak van het geboortestoeltje kan worden voorzien van de gewenste letters en figuren. Een houten geboortestoeltje is het meest gegeven cadeau bij geboorte en blijft al jaren erg populair. Omdat het een gepersonaliseerd kraamcadeau is heeft het vaak een speciale betekenis voor de ouders en zal het geboortestoeltje dan ook bewaard worden als herinnering voor later. Daarnaast is het kinderstoeltje perfect te combineren met het kinderbureau van Fenna & Florien. Twee kinderstoeltjes aan het kinderbureau en er is een super gezellig knutselhoekje gecreëerd!

Een geboortestoeltje met naam

Zoals eerder benoemd kunt u kiezen om het kinderstoeltje te voorzien van alleen de naam of de geboortedatum van het kindje. Het lettertype, de plaats en grootte van de letters mag u zelf bepalen. Door middel van een puntfrees frezen wij de letters in de toplaag van het hout.

Geboortestoeltje met geboortekaartje

Naast een geboortestoeltje met naam kunt u ook kiezen voor een geboortestoeltje met geboortekaartje, waarbij het ontwerp van het kaartje terug komt in de stoel. U kunt een PDF bij ons aanleveren en wij kunnen de afbeelding van het geboortekaartje namaken. Een unieker kraamcadeau kan bijna niet, toch?

Meer gepersonaliseerde kindermeubels

Wij zijn ervan overtuigd dat het nieuwe geboortestoeltje een perfect kraamcadeau gaat zijn, omdat u het kunt personaliseren naar wens en het dus altijd uniek is. Wist u dat alle houten kindermeubels in het assortiment van Fenna & Florien voor een meerprijs kunnen worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een naam? Zo is niet alleen het kinderstoeltje een gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag of als december cadeau, maar kunt u ook kiezen uit de speelgoedbakken, commodes, kinderkledingkasten, kinderbedden en kinderbureaus. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina 'extra opties' of per mail info@fenna-florien.nl

 

Terug naar blog
1 van 4