koudschuimmatras bij fenna & florien | Kindermatras

Het kiezen van het juiste kindermatras

Het vinden van een matras voor jezelf, maar ook voor je kind kan erg lastig zijn. Kies jij voor een koudschuimmatras voor je kind of toch voor een ander soort matras? Het kiezen van een goed matras is erg belangrijk. Je kind brengt er namelijk een groot gedeelte van de dag op door. Onze voorkeur gaat uit naar het koudschuimmatras. Lees in deze blog over het "waarom" kiezen voor het koudschuimmatras van Fenna & Florien.

Het juiste kinderbed voor jouw kind

Niet alleen het kiezen van een kindermatras is belangrijk. Het kiezen van een kinderbed is minstens zo belangrijk! Weet jij welk bed je nodig hebt voor je kind? Bij Fenna & Florien verkopen we zowel peuterbedden als kleuterbedden. Peuterbedden kun je gebruiken vanaf dat jouw kind 3 jaar is tot ongeveer het 6e levensjaar. Een peuterbed nodig? Bekijk de mooie en trendy peuterbedden Pepper, Polly en Puck. Als jouw kind toe is aan een wat groter bed, kun je kiezen voor een kinderbed. Ook kinderbedden verkopen wij (natuurlijk) bij Fenna & Florien.

Een koudschuim matras voor jouw kind

Als je een mooi peuterbed of kinderbed hebt uitgezocht, is het tijd om voor een matras te kiezen. Fenna & Florien heeft voor zowel de peuterbedden als de kinderbedden een koudschuimmatras. Een koudschuimmatras wordt ook wel een HR-matras genoemd, heeft vele voordelen. Ten eerste heeft een koudschuimmatras een hoge veerkracht en goede ondersteuning. Een kindermatras met deze eigenschappen is belangrijk voor kinderen. Ook zorgt een koudschuimmatras voor een goede vochtregulatie. Hierdoor voelt het matras droog aan en is het hygiënischer dan andere soort matrassen. Als laatste is een koudschuimmatras comfortabel voor je kind. Met een koudschuimmatras zorg je voor een goede nachtrust voor je kind!

Nu je meer weet over het koudschuimmatras wil je misschien meer weten over de verschillende soorten bedden van Fenna & Florien? Lees dan onze blog ‘Van Peuterbed naar Kleuterbed’.

 

Terug naar blog
1 van 4