Fenna Florien Roze Commode

Hoe deel je een commode in?

Heb jij een commode en alle benodigdheden als het gaat om je baby verschonen en verzorgen aangeschaft? Denk hierbij aan een aankleedkussen, luiers, billendoekjes enzovoort. Dan is het tijd om de commode in te gaan delen! Maar hoe doe je dit nu zo efficiënt mogelijk. Dat vertellen we je stap voor stap in deze blog!

Hoe kies ik een commode?

Het is handig om een goede commode aan te schaffen mocht je dit nog niet al gedaan hebben. Ten eerste moet je erop letten dat de commode hoog genoeg is, dit is het liefst tussen de 90 en 105 centimeter. Daarnaast moet er genoeg ruimte zijn voor alle spullen en het belangrijkste het aankleedkussen van je baby moet er bovenop passen. Dan is het aan jou. Je kunt kiezen voor een commode met lades, kastjes of een combinatie daarvan. Wij raden een commodes met losse laden aan, aangezien je zo spullen gesorteerd van elkaar kan bewaren. Als je kastjes heb, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van bakken. Zoek je nog een leuke commode? Neem dan eens een kijkje op de site van Fenna & Florien. Zij hebben verschillende soorten commodes in hippe kleurtjes.

Hoe deel jij je commode stap voor stap in

Nu je weet wat je allemaal nodig hebt, kun je de commode in gaan delen. Hoe doe je dit nu zo efficiënt mogelijk? Dat gaan wij je vertellen!

Bovenop de commode

Ten eerste ligt bovenop de commode een aankleedkussen met aankleedkussenhoes. Je gaat hier vaak je baby verschonen, dus je kunt ook luiers, billendoekjes en andere verzorgingsproducten bovenop plaatsen in een leuk mandje bijvoorbeeld.

De bovenste plank / lades

Ook hydrofiele doeken en rompertjes wil je dichtbij houden en daarom kun je deze in de bovenste lades of plank van de commode plaatsen. Hydrofiele doeken hebben vele doeleinden, bijvoorbeeld als handdoek of spuugdoekje. Daarom is het ontzettend handig deze bij de hand te hebben. Bovendien wordt je baby’tje snel vies, daarom is een romper handig om hier een goed voorraadje op de bovenste plank of in de bovenste lades te plaatsen.

De middelste plank / lades

Verder kun je de commode vullen met kleding, bedtextiel en badtextiel. Het is handig om deze apart van elkaar te bewaren. Deze kun je bijvoorbeeld verdelen met lade verdelers, of manden. Zo houd jij alles overzichtelijk.

Overige opvulling

Het is handig om een extra voorraad billendoekjes en luiers ergens onderin de commode te plaatsen als je nog plek over hebt. Zo heb jij alle essentials gemakkelijk bij de hand!

Ben jij benieuwd wat je nu allemaal precies nodig hebt voor in de commode? Lees dan onze blog: ‘Wat leg je in de commode?’.

Terug naar blog
1 van 4