gepersonaliseerde kindermeubels

Personaliseer de kindermeubels van Fenna & Florien

Het personaliseren van meubels in een kinderkamer is een geweldige manier om hun ruimte speciaal en uniek te maken. Van op maat gemaakte bedden tot gepersonaliseerde opbergoplossingen, er zijn veel manieren om een leuke en functionele kamer te creëren waar je kind graag tijd in doorbrengt.

Op maat gemaakte meubels

Een geweldige optie voor het personaliseren van meubels in een kinderkamer is om op maat gemaakte meubels te kiezen die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van uw kind. Dit kan zaken zijn als een op maat gemaakt bed dat perfect is afgestemd op hun ruimte, of een gepersonaliseerde opbergoplossing die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Meubels op maat maken is geen probleem bij Fenna & Florien. Wij ontwerpen en produceren namelijk helemaal zelf de meubels in ons assortiment, waardoor we deze gemakkelijk op jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen. Zo kunnen we bijvoorbeeld eenvoudig andere formaten uitzagen, mede dankzij onze moderne computergestuurde machines. 

Kies je kleur

Een andere manier om meubels in een kinderkamer te personaliseren, is door kleuren te kiezen die de persoonlijkheid en stijl van je kind weerspiegelen. Als uw kind bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan meer gedempte tinten, kunt u een lichtblauwe of zachtgroene kleur kiezen voor hun bed of kast. Ook jouw kind heeft vast en zeker een kleur waarin hij of zij zich het liefste kleed, kleurt of items in die bewuste kleur uitzoekt. Wil jij of je kind een weloverwogen keuze maken in de kleur van de meubels? Daar helpen we je natuurlijk graag bij! Daarom kan je bij Fenna & Florien gratis kleurstalen bestellen. Zo kun je ook gemakkelijk je overige accessoires voor de kinderkamer op de kleurstalen afstemmen. 

Bij het kiezen van kleuren voor het meubilair van uw kind, is het belangrijk om rekening te houden met het algemene thema en de stijl van hun kamer. Als je een specifiek thema in gedachten hebt, zoals een kamer met jungle- of ruimte thema, kun je meubels kiezen die dat thema weerspiegelen. Een kamer met een oerwoud thema kan bijvoorbeeld meubels bevatten met groene en bruine tinten, terwijl een kamer met een ruimte thema meubels met blauwe en gele accenten kan bevatten.

Persoonlijke tekst toevoegen

Naast op maat gemaakte meubels en unieke kleurcombinaties, kun je je meubels ook personaliseren door middel van een tekst of zelfs de naam van je kind. Je hebt zelf complete controle over het lettertype, de lettergrootte en de plak waar de tekst of naam komt te staan. De tekst of naam wordt in het hout gefreesd waardoor de tekst blijvend op een mooie manier in het hout blijft staan. 

Over het algemeen is het personaliseren van meubels in een kinderkamer een leuke en creatieve manier om een ruimte te creëren waar je kind graag tijd in doorbrengt. Er zijn veel manieren om een ruimte te creëren die zowel functioneel als mooi is en Fenna & Florien helpt je daar graag bij. Dus waarom niet vandaag beginnen met het creëren van een kamer die uw kind jarenlang zal koesteren?

Maak je wens bespreekbaar

Heb je liever een extra lade in plaats van kastje of andere formaten voor je meubelstuk? Iedere wens is bespreekbaar. Stuur ons daarom vooral een berichtje op info@fenna-florien.nl met jouw wensen en je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie van ons met een vrijblijvend voorstel. Mocht je nog overige vragen hebben? Neem contact met ons op en samen realiseren we jouw droommeubel!

Terug naar blog
1 van 4