Waar dé babykamer kopen?

Waar dé babykamer kopen?

Als je een kindje verwacht, wil je er natuurlijk voor zorgen dat je op tijd een mooie babykamer klaar hebt. Bij een babykamer komt stiekem nog veel kijken. Je moet goed nadenken over welke meubels er nodig zijn, voor welke stijl je gaat en hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Waar kun je het meubel voor de babykamer het beste kopen? Dat vertellen we je in deze blog van Fenna & Florien!

Samenstellen van de babykamer

Ben jij er klaar voor om de babykamer samen te stellen? Als eerste heeft je kindje een bed nodig. Bij Fenna & Florien verkopen we zowel peuterbedden als kinderbedden. Zo hebben we bijvoorbeeld peuterbed Polly dat een strak ontwerp heeft met prachtige berkenhouten poten en kinderbed Pepper dat een handige opstaande berkenhouten rand heeft. Natuurlijk moet je je kindje ook verschonen. Kies daarom voor een mooie commode. Ga je voor een commode met een lade en kastjes, zoals commode Pepper, of lijkt een commode met alleen kastje, zoals commode Polly, je handiger? Naast een bed zijn een kledingkast en speelgoedbakken ook handig. Voor decoratie is een kinderstoeltje perfect in een babykamer, perfect geschikt als een geboortestoeltje.

Gepersonaliseerde babykamer

Een babykamer moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een fijneleuke en mooie ruimte. Bij Fenna & Florien kun je de meubels in verschillende kleuren kopen. Zo kun je ervoor kiezen alle meubels mooi bij elkaar te laten passen door voor dezelfde kleur te kiezen of je kunt voor twee of drie kleuren kiezen die elkaar goed aanvullen. Om de babykamer nog leuker te maken, kun je ervoor kiezen de meubels te personaliseren. Je kunt dan de naam van je kleintje in de meubels laten frezen.

Duurzame materialen

Mensen gaan het steeds belangrijker vinden om voor duurzame materialen te kiezen. Dit is dus ook iets belangrijks om op te letten als je gaat kiezen waar je je babykamer gaat kopen. Fenna & Florien biedt alleen meubels van duurzame materialen aan. De meubels zijn van verschillende soorten hout gemaakt en zijn recyclebaar. Ook gaan de meubels extra lang mee!

Ben je benieuwd naar hoe welke duurzame keuzes je kunt maken met betrekking tot een babykamer? Lees dan onze blog: ‘Duurzame kinderkamer’.

Terug naar blog
1 van 4