Wandplank boven commode van Fenna & Florien

Wat zet je op een wandplank boven de commode?

Zit jouw commode al helemaal vol of is het hoekje van de commode nog niet gezellig genoeg? Dan is het een goed idee om een plank boven de commode te hangen. Wat kun je het beste op die wandplank zetten? Dat vertellen we je in deze blog van Fenna & Florien!

Hoe kies je een wandplank boven de commode?

Je wilt natuurlijk dat een plank goed bij je commode past. Kies daarom eerst een mooie commode die aan je wensen voldoet. Fenna & Florien verkoopt mooie duurzame kindermeubels, zo ook commodes die je efficiënt kunt indelen. Kies jij voor een commode met deurtjes of heb je liever lades? Bij commodes Polly en Pepper kun je dit zelf kiezen. Commode Puck heeft lades en deurtjes. De commodes van Fenna & Florien zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kun je zelfs personaliseren. Zo kun je de naam van je kindje laten frezen in de commode. Heb je een mooie commode uitgekozen? Zoek dan voor een wandplank die goed past bij jouw commode. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plank van dezelfde kleur en dezelfde materiaal. Als je een mooie wandplank hebt uitgekozen, moet je nog bepalen wat je erop gaat zetten. Wij helpen je ermee!

Wat zet je op de plank?

Heb jij de babykamer al helemaal volgezet met spulletjes en heb je meer ruimte nodig bij de commode? Dan is het handig om de plank als extra opbergruimte in te zetten? Zit jij helemaal niet met dit probleem, maar kan de babykamer wel wat extra kleur en wat meer gezelligheid gebruiken? Dan kun je de wandplank boven de commode ook gebruiken om leuke spulletjes en accessoires op te zetten.

Wandplank als extra opbergruimte

Als je je baby gaat verschonen wil je alle benodigdheden binnen handbereik hebben? Veel ervan heb je al op kunnen bergen in je commode, maar het is toch wel handig om en wat meer opbergruimte te hebben en er geen deurtje of lade voor open te hoeven doen. De oplossing is een plank boven de commode. Leg hier wat luiers, billendoekjes, hydrofiele doekjes en schone kleren neer. Zo kun je je baby nog sneller verschonen. Natuurlijk kun je ook andere benodigdheden hier neer liggen. Wat handig is om op de plank te leggen hangt maar net af van de spullen die je vaak gebruikt. Heb je wat meer opbergruimte nodig in je commode? In de commodes van Fenna & Florien kun je veel spullen kwijt.

Plank voor de gezelligheid

Niet iedereen heeft extra opbergruimte nodig. Als je meer dan genoeg ruimte hebt, maar de kamer nog wat kaal en onpersoonlijk overkomt, is het leuk om een plank boven de commode te hangen waar je leuke en persoonlijke accessoires op kunt zetten. Zet bijvoorbeeld een mooie foto van je gezin op het wandplankje of een leuke knuffel met een paar kinderboeken. Met een plankje boven je commode fleur je zo de babykamer op!

Ben je benieuwd naar hoe je een commode het beste in kunt delen. Lees dan onze blog: ‘Hoe deel je een commode in?’. 

Terug naar blog
1 van 4