Blog 'Nieuwe kleuren meubels Fenna & Florien'

Nieuwe kleuren kindermeubels bij Fenna & Florien

Bij Fenna & Florien verkopen we houten kindermeubels in de leukste kleuren! In ons assortiment bestonden eerst de kleuren groen, blauw, roze, grijs en wit. Vanaf nu zijn er nieuwe kleuren toegevoegd aan onze prachtige collectie kindermeubels! Onze kinderbedden, commodes, kinderkledingkasten en wat speelgoedbakken zijn nu ook te verkrijgen in de volgende hippe aardetinten: Oker, Mokka, Khaki, Zand en Karamel. Zo heeft u nog meer kleur opties als het gaat om de inrichting van de kinderkamer! 

De nieuwe kleurrijke meubels

De nieuwe kleuren die zijn toegevoegd zijn super trendy. De bruine aardetinten zijn tegenwoordig helemaal in als het gaat om interieur en dus ook terug te vinden in de kinderkamers. De kleurrijke meubels staan prachtig in de kinderkamer en kunt u mooi combineren met bijvoorbeeld hout en planten. Bovendien zijn deze kleuren tijdloos en gaan ze dus lang mee. Nu nog een van deze prachtige tinten kiezen!

Zijn de nieuwe kleuren kindermeubels wat voor u?

Benieuwd of u de nieuwe kleuren mooi vindt of dat ze passen bij de rest van de kinderkamer? Op onze site kunt u gratis kleurstalen bestellen, om zo zelf te bekijken of deze kleuren passen in de kinderkamer. Zo hopen wij het u wat gemakkelijker te maken om de kleuren af te stemmen met de rest van de kinderkamer die u in gedachten heeft. Eenmaal de kleurkeuze gemaakt, dan kunt u kiezen voor het soort kindermeubilair. Gaat u voor een peuterbed of kinderbed, kinderkledingkast of speelgoedbak? In ieder geval kan de kinderkamer worden voorzien van kleurrijke kindermeubels. 

Kindermeubels met kleur van Fenna & Florien

Fenna & Florien heeft duurzame, tijdloze, unieke kindermeubels voor in de kinderkamer. Het meubilair is gemaakt van kwalitatief en duurzaam hout. Al het meubilair wordt geproduceerd in Nederland. Bovendien heeft u de keuze uit diverse trendy kleuren, waaronder dus onze nieuwe aardetinten kindermeubilair. Welke kleur is jouw nieuwe favoriet? Oker, Mokka, Khaki, Zand of Karamel? Het houten kindermeubilair is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat het perfect past in de kinderkamer. Staat uw gewenste maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we of een meubel op maat een oplossing kan bieden! Lees meer hierover in de blog 'Creëer jouw droommeubel'.

Toch liever een eigen wens qua kleur? Fenna & Florien kan vrijwel alle gewenste kleuren meubels maken in Nederland, bericht ons voor de mogelijkheden!

 

Terug naar blog
1 van 4